Preloader
IconTelefon: +40 744 218 696
  • Urmareste-ne:
img

Departamentul de Limba Romana - Zece la Romana

Departamentul de Limba Română, sub coordonarea Dianei, își propune să ofere o abordare profundă și inovatoare a studiului limbii și literaturii române. Cu o viziune îndrăzneață și modernă, departamentul își deschide porțile atât pentru elevii de liceu în prag de Bacalaureat, cât și pentru oricine dorește să exploreze bogăția și complexitatea limbii române la un nivel avansat.

În prezent, departamentul oferă un curs intensiv pregătitor pentru examenul de Bacalaureat, conceput nu doar pentru a asigura excelența academică și obținerea celor mai bune rezultate, ci și pentru a stimula gândirea critică și aprecierea literaturii. Sub îndrumarea Dianei, cursul demontează miturile studiului tradițional și încurajează o abordare plină de entuziasm și creativitate, integrând metode nonformale de învățare.

Viitorul departamentului se anunță a fi unul promițător, cu planuri de expansiune care includ introducerea de noi cursuri specializate. Acestea vor acoperi o gamă largă de subiecte, de la literatura română clasică și contemporană, la retorică, stilistică și chiar cursuri axate pe dezvoltarea abilităților de scriere creativă și critică literară. Fiecare curs va fi gândit să răspundă nevoilor diverse ale studenților, oferind oportunități de învățare personalizate și interactive.

În plus, departamentul intenționează să creeze o comunitate vibrantă de învățare, unde elevii și pasionații de literatură să poată interacționa, să împărtășească idei și să participe la evenimente culturale și ateliere de lucru. Acest ecosistem va stimula nu doar excelența academică, dar și dezvoltarea personală și profesională a cursanților.

Coordonat cu pasiune și dedicare de Diana, Departamentul de Limba Română se angajează să fie un pol de excelență și inovație în studiul limbii și literaturii române, îmbrățișând diversitatea și complexitatea acestui domeniu. Ne dorim să fim un far de cunoaștere și inspirație pentru toți cei care își doresc să exploreze adâncimile și frumusețea limbii române.Cursurile de Limba Romana

Toata echipa sub atenta coordonare a Dianei au reusit sa creeze aceste cursuri de TOP!