Preloader
IconTelefon: +40 744 218 696
  • Urmareste-ne:

Misiunea și Viziunea Noastră

Despre Proiect

"Zece la Examene" este o inițiativă inovatoare, creată pentru a inspira excelența academică printre elevii de liceu din România. Prin metode de predare avantgardiste și resurse educaționale de top, ne propunem să fim catalizatorul succesului elevilor în examenele lor cruciale, deschizând porțile către oportunități academice și profesionale de excepție.

Provocările Elevilor

Recunoaștem dificultățile întâmpinate de elevi în accesul la materiale educaționale de calitate și pregătirea pentru examenele decisive. "Zece la Examene" vine în întâmpinarea acestor provocări, oferind strategii personalizate de învățare și suport continuu pentru a depăși obstacolele spre realizarea obiectivelor academice și profesionale.

Eliminarea Disparităților

Ne dedicăm misiunii de a reduce inegalitățile în educație, oferind egalitate de șanse tuturor elevilor, fără a ține cont de contextul lor socio-economic. Prin parteneriate cu profesori de elită și studenți exemplari, ne angajăm să oferim servicii educaționale de cea mai înaltă calitate, accesibile tuturor.

Scopul Nostru

Ambiționăm să construim o fundație solidă pentru elevi, care să le deschidă drumul spre succesul la Examenul de Bacalaureat și accesul în universități de prestigiu. "Zece la Examene" urmărește să fie un vector de schimbare pozitivă, promovând meritocrația și realizările academice deosebite.

Invităm toți elevii dornici de excelență academică să ni se alăture. Impreună, putem transforma visul unei educații de calitate într-o realitate accesibilă fiecărui elev. Vă oferim nu doar materiale didactice superioare, ci și o comunitate de suport, pentru a naviga cu succes provocările educaționale ale vremurilor noastre.

Anual, selectăm elevi din medii defavorizate cărora le oferim acces gratuit la cursurile noastre, contribuind astfel la promovarea egalității de șanse pentru toți.