Preloader
IconTelefon: +40 744 218 696
  • Urmareste-ne:

Termeni si Conditii de utilizare a www.zecelaexamene.ro

Ultima actualizare: 01.04.2024

  • Introducere

1.1. Bine ați venit pe site-ul "zecelaexamene.ro" care este deținut și operat de "Zecelaexamene SRL.", CUI 45505968, Nr. Înmatriculare J06/69/2022.

1.2. Accesând și utilizând acest site, sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții și vă asumați responsabilitatea de a-i respecta.

  • Accesul la Cursuri

2.1. Accesul la cursurile oferite pe "zecelaexamene.ro" este destinat utilizatorilor cu vârsta de cel puțin 18 ani sau cu permisiunea părinților sau tutorilor legali.

2.2. Pentru a avea acces la cursurile noastre, este posibil să fie necesară înregistrarea și plata unei taxe, după cum este specificat pe site.

2.3. În scopul menținerii integrității și valorii cursurilor noastre, ne rezervăm dreptul de a revoca drepturile de acces la cursuri în cazul în care identificăm dovezi consistente și certe privind utilizarea unui cont de către mai multe persoane.

2.4. Durata standard a accesului la cursuri este de 12 luni, începând din momentul achizitiei.

  • Utilizarea Cursurilor

3.1. Sunteți de acord să utilizați cursurile noastre doar în scopuri legale și în conformitate cu acești Termeni și Condiții.

3.2. Cursurile noastre sunt destinate utilizării personale, iar orice distribuire sau reproducere a conținutului acestora este permisă doar cu acordul nostru scris.

3.3. Achiziționarea unui curs conferă dreptul de acces unui singur utilizator la acesta sau poate fi extinsă pentru membrii unei singure familii, cu condiția respectării termenilor noștri.

3.4. Ne angajăm să descurajăm și să combatem în mod constant utilizarea frauduloasă a cursurilor noastre, inclusiv accesul simultan al mai multor utilizatori la un singur cont.

  • Plati si Rambursari

4.1. Informațiile legate de prețurile cursurilor si a simulărilor sunt disponibile pe site-ul nostru. Prin achiziționarea cursurilor si a simulărilor, sunteți de acord cu aceste politici.

4.2. Conform legii in vigoare de pe teritoriul României, Cursurile Online reprezintă servicii intelectuale a căror preț nu poate fi rambursat.

  • Proprietatea Intelectuala

5.1. Toate drepturile de autor, mărcile comerciale și alte drepturi de proprietate intelectuală asupra cursurilor noastre și conținutului aferent sunt deținute de "Zecelaexamene SRL."

5.2. Nu aveți permisiunea de a copia, reproduce, distribui sau modifica cursurile sau simulările noastre fără acordul nostru scris.

  • Confidentialitate

7.1. Informațiile dvs. personale sunt supuse Politicii noastre de Confidențialitate, care este disponibilă pe site.

  • Limitarea Raspunderii

8.1. "Zecelaexamene SRL" nu este responsabilă pentru prejudiciile cauzate de utilizarea cursurilor sau a informațiilor oferite.

  • Legislatie Aplicabila

9.1. Acești Termeni și Condiții sunt guvernați de legile statului Roman.

  • Contact

10.1. Pentru orice întrebări sau comentarii referitoare la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la paul.somesan@zecelaexamene.ro