Preloader
IconTelefon: +40 744 218 696
  • Urmareste-ne:

Transformă-ți pregătirea pentru examenele decisive din liceu

  • Cursuri de pregatire

La ZecelaExamene, suntem dedicați să vă oferim o gamă variată și în continuă expansiune de cursuri specializate, concepute pentru a răspunde nevoilor voastre educaționale. Colaborăm cu experți de top din fiecare disciplină pentru a asigura că fiecare curs nu doar că vă furnizează informațiile esențiale, dar vă și îndrumă în înțelegerea profundă a acestora. Scopul nostru? Să vă echipăm cu competențele necesare pentru a excela, prin aplicarea practică a cunoștințelor dobândite.

  • Meditatii personalizate

Chiar dacă în anul școlar 2023-2024 capacitatea noastră de a oferi meditații este limitată, suntem încântați să vă anunțăm că, începând cu 1 Septembrie 2024, vom extinde considerabil oferta noastră. Peste câteva sute de locuri vor deveni disponibile pentru meditații într-o varietate de materii, susținute de o echipă largă de profesori calificați.

  • Simulari ale examenelor

Până acum, am pus la dispoziție simulări pentru Examenul de Admitere la UBB din Informatica și Examenul de Bacalaureat la Matematică. Dar suntem pe cale să vă surprindem cu noi inițiative care vă vor ajuta să vă evaluați și să vă îmbunătățiți continuu performanțele academice.

Și nu uitați, pe lângă aceste servicii, vă invităm să descoperiți canalul nostru de YouTube, unde vă așteaptă sute de tutoriale captivante. Aceste resurse sunt gata să vă lărgească orizonturile cunoașterii și să vă îmbogățească experiența educațională.