Preloader
IconTelefon: +40 744 218 696
 • Urmareste-ne:
img

Curs Pregatire Examen Bacalaureat Limba Romana

Despre Curs

Cursul de Pregătire pentru Examenul de Bacalaureat la Limba Română este cel mai performant curs de acest gen din România. Indiferent că discutăm despre examenul pentru profilul REAL sau UMAN, cursul conține absolut tot ce trebuie să știți pentru a obține nota maximă în Examen.

Ce vei învăța?

Cursul include 30 de ore de pregătire ce îmbină concepte teoretice și aplicații practice, incorporând atât formulări simpliste cât și abordări de nivel avansat. Cursul este absolut tot ce ai nevoie pentru a obține nota dorită în Examen și pentru a-ți atinge toate obiectivele legate de nota pe care ți-o dorești.

 • Explicații teoretice aferente fiecărui subiect și exemple pentru fiecare concept teoretic.

 • Prezentare schematică și model de eseu pentru fiecare operă care intră la Examen.

 • Acces continuu la suport prin comunitatea noastră activă pe Discord.

 • Sfaturi cheie pentru a obține nota maximă la Examen.

Cursul este creația Dianei Gabureac, premiată de 3 ori cu locul I la Olimpiadele Naționale din sfera Limbii Române (Literatură și Lectură) și calificată la Olimpiada Internațională de Lectură. Diana și-a folosit toată experiența obținută în ultimii ani, contribuind la pregătirea a zeci de elevi și la dezvoltarea acestui curs.

Structura Cursului

Descoperă structura detaliată a cursului nostru mai jos. Înainte de a achiziționa cursul, îți oferim acces gratuit la primul videoclip, pentru a-ți face o idee despre modul în care sunt prezentate lecțiile și conținutul acestora. După achiziție, vei avea acces complet la întregul set de materiale video. Pentru o experiență optimă, asigură-te că ești autentificat pe platformă. Îți urăm succes și un parcurs educativ plin de descoperiri!

Haide in comunitatea noastra de Discord! Daca ai cumparat deja acest curs, nu uita sa iti ceri acces-ul in channel-urile speciale facand un Ticket de Suport! Catre SERVERUL DE DISCORD!

Daca ai cumparat deja acest curs pe vechea noastra platforma, tot pe serverul de discord poti sa ceri acces la noul Curs si il vei primi GRATUIT!

Paul-Ioan Somesan

Diana Gabureac

Coordonatoare dep. Zece la Romana

Diana este coordonatoarea departamentului de Limba Romana. Diana se evidențiază prin excelența în domeniul umanist, obținând rezultate deosebite la olimpiade naționale și internaționale în limba și literatura română și lectură. Este activă în advocacy și implicare civică, lucrând în politică și promovând participarea tinerilor la viața civică. Contribuie la educația tinerilor prin pregătirea lor pentru examenul de Bacalaureat, folosind metode inovative de învățare.

Recenzii

5.00
3 Recenzii
5
3
4
0
3
0
2
0
1
0
Ionut Ardelean 2024-06-05

Un curs excelent!

Fiecare clip este bine realizat, cu explicații clare și exemple relevante care fac materia ușor de înțeles și de reținut. Materialele video sunt structurate excelent, acoperind toate subiectele necesare pentru examen. Flexibilitatea de a învăța în propriul ritm a fost de neprețuit, iar conținutul a fost prezentat într-o manieră captivantă și motivantă. Recomand cu căldură acest curs tuturor celor care doresc să obțină rezultate excelente la bacalaureat!

Vasi Belascu 2024-06-06

Foarte bun cursul!

Cu siguranță, cursul reprezintă o adevărată comoară a proiectului.Modul de predare al Dianei este unul captivant, care atrage atenția cursanților prin calmul și răbdarea cu care se aprofundează fiecare subiect. Organizarea excelență a materiei face că învățarea să fie fluidă, ușor de parcurs și accesibilia pentru oricine.Cursul îți oferă și materiale suplimentare care se extind dincolo de examen, ce au aplicabilitate și în viață de zi cu zi, contribuind la dezvoltarea competențelor lingvistice.

Alex Gafita 2024-07-01

Nu picam bacul!!

Avand in vedere ura mea pentru aceasta materie si incercarile esuate de a gasi o modalitate placuta de a invata, am crezut ca nu o sa iau bacul cu o nota decenta. Toate acestea s au intamplat pana sa dau de cursul Dianei. Mi a placut faptul ca iti creezi propriul eseu cu partile ce ti sunt pe plac din materialele explicative si totodata am observat ca e singura cale prin care pot face procesul de invatare placut. Recomand cu caldura cursul si sper sa l gasiti la fel de util si primitor!!


Pretul Cursului:

600.00 Lei

Ce contine cursul:
 • img Nivel: Avansat
 • img Durata 33h:12min
 • img Lectii 6
 • img Video-uri 33
 • img Opere explicate Da
 • img Absolventi
Plata sigura, online:
img