Preloader
IconTelefon: +40 744 218 696
  • Urmareste-ne:
img

Departamentul de Fizica - Zece la Fizica

Departamentul de Fizică, sub coordonarea inspirată a lui Mihnea, un student remarcabil la ETH Zurich și fost olimpic național la matematică, informatică, și fizică, se dedică cultivării unei înțelegeri profunde și a unei aprecieri pentru fizică, atât la nivelul pregătirii pentru Bacalaureat, cât și în explorări academice mai avansate. Mihnea combină o bază solidă de cunoștințe academice cu o pasiune vibrantă pentru știință, oferind o abordare unică și profund angajată în educarea tinerilor entuziaști și curioși.

Inițial, departamentul se concentrează pe oferirea de cursuri pregătitoare pentru examenul de Bacalaureat din România, concepute pentru a echipa elevii cu cunoștințele necesare pentru a excela, precum și pentru a încuraja o înțelegere holistică a fizicii care transcende curriculumul standard. Aceste cursuri sunt construite în jurul principiului că adevărata înțelegere vine din experimentare, raționament critic și aplicarea cunoștințelor în contexte noi și provocatoare.

În viitor, Departamentul de Fizică plănuiește să își extindă oferta educațională prin adăugarea de cursuri specializate și avansate, care să acopere subiecte de la mecanică clasică la fizica cuantică și relativitate. Aceste cursuri vor fi deschise nu doar pentru elevii de liceu, ci și pentru oricine dorește să aprofundeze misterele fizicii. Mihnea și echipa sa vor încuraja explorarea interdisciplinară, legând fizica de matematică, informatică și alte științe, pentru a oferi o perspectivă mai largă și mai cuprinzătoare asupra lumii.

Departamentul aspiră, de asemenea, să creeze o comunitate de învățare pasionată și susținătoare, unde elevii pot lucra împreună la proiecte, pot participa la olimpiade și concursuri, și pot împărtăși descoperiri și idei. Prin organizarea de workshop-uri, conferințe și seminarii cu oameni de știință renumiți, Mihnea intenționează să ofere studenților oportunități valoroase de networking și mentorat.

Coordonat cu dedicație și viziune de Mihnea, Departamentul de Fizică urmărește să fie un centru de excelență și inovație în educația științifică. Se angajează să inspire și să cultive o nouă generație de oameni de știință, ingineri și gânditori critici, echipați să abordeze provocările complexe ale viitorului cu curaj, creativitate și o înțelegere profundă a principiilor fundamentale ale fizicii.