Preloader
IconTelefon: +40 744 218 696
 • Urmareste-ne:
img
 • Fizica
 • (0.00/5 din 0 Recenzii)

Curs Pregatire Examen Bacalaureat Fizica - Mecanica

Despre Curs

Cursul de Pregătire pentru Examenul Național de Bacalaureat la Fizică, Modulul de Mecanică, este conceput cu grijă pentru a oferi un suflu nou și stilizat în învățarea mecanicii de liceu. Este elaborat astfel încât să fie accesibil și benefic tuturor elevilor de liceu din România, indiferent de filiera urmată - Teoretică, Tehnologică sau Vocațională.

Ce vei invăța?

Acest curs este o resursă exhaustivă ce acoperă detaliat materia necesară pentru abordarea tuturor subiectelor din cadrul examenului de Bacalaureat la Fizică (Modului de Mecanică). Este structurat astfel încât să fie echivalent cu conținutul predat în primul an de studiu al materiei la nivel liceal ce acoperă noțiunile necesare examenului de Bacalaureat.

Un aspect distinctiv al acestui curs este includerea rezolvării subiectelor de Bacalaureat din anii anteriori, oferind astfel cursanților un cadru clar și un model în vederea înțelegerii cerințelor examenului. Mai mult decât atât, cursul furnizează sfaturi valoroase pentru rezolvarea eficientă a subiectelor, precum și pentru redactarea lucrării, asigurându-se astfel că elevii sunt bine pregătiți pentru a obține rezultate remarcabile.

Cursul nu numai că își propune să ofere cunoștințe solide în domeniul Mecanicii, ci și să dezvolte abilitățile necesare pentru abordarea și rezolvarea cu succes a examenului de Bacalaureat la Fizică. Este un instrument esențial pentru elevii dornici să atingă performanțe înalte și să se familiarizeze cu modelele de probleme prezente în cadrul examenului.

Ce contine cursul?

 • O recapitulare completă a materiei din Modulul de Mecanica.

 • Tehnici și strategii prin rezolvarea practică a 2 subiecte de examen.

 • Suport continuu prin accesul la comunitatea noastră activă de Discord.

 • Sfaturi esențiale pentru a obține nota maximă la examenul de Bacalaureat la Fizica.

Ghidat de Mihnea David, un student de elita la ETH Zurich si fost Olimpic National la Fizica, acest curs distilează peste 7 ani de pasiune pentru fizica si dedicare completa.

Structura Cursului

Descoperă structura detaliată a cursului nostru mai jos. Înainte de a achiziționa cursul, îți oferim acces gratuit la primul videoclip, pentru a-ți face o idee despre modul în care sunt prezentate lecțiile și conținutul acestora. După achiziție, vei avea acces complet la întregul set de materiale video. Pentru o experiență optimă, asigură-te că ești autentificat pe platformă. Îți urăm succes și un parcurs educativ plin de descoperiri!

Haide in comunitatea noastra de Discord! Daca ai cumparat deja acest curs, nu uita sa iti ceri accesul in canalele speciale facand un Ticket de Suport! Catre SERVERUL DE DISCORD!

Mihnea David

Mihnea David

Coordonator Zece la Fizica

Mihnea este coordonatorul departamentului de Fizica din cadrul grupului Zece la Examene. Mihnea a fost Olimpic National atat la fizica cat si la informatica pe perioada anilor de liceu si in momentul de fata este student si Asistent Universitar la ETH - Zurich (una dintre cele mai prestigioase Universitati Tehnice din lume).

Recenzii

0.00
0 Recenzii
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Pretul Cursului:

250.00 Lei

Ce contine cursul:
 • img Nivel: Mediu
 • img Durata 11h:50min
 • img Lectii 8
 • img Video-uri 19
 • img Subiecte Rezolvate Da
 • img Recent Lansat Da
Plata sigura, online:
img