Preloader
IconTelefon: +40 744 218 696
  • Urmareste-ne:
img

Departamentul de Informatica - Zece la Info

Departamentul de Informatica este cel mai vechi, fiind infiintat de Paul in Martie 2020, imediat dupa inceperea pandemiei. La inceput, Paul a filmat peste 150 de tutoriale de informatica pe youtube pe canalul Zecelainfo, redenumit astazi Zecelaexamene. Acest canal a adunat peste 5000 de abonati in primii 2 ani de activitate si i-au dat lui Paul motivatia necesara de a porni acest proiect educational.

Incepand cu Ianuarie 2022, se infiinteaza firma Zecelainfo SRL prin care Paul a organizat multe cursuri live de informatica ajutand elevii sa se pregateasca pentru Examenul de Bacalaureat si pentru Examenul de Admitere la UBB unde fusese si el admis cu un an inainte.

“ Nu exista nimic mai satisfacator decat sa stii ca ai contribuit la formarea educationala a unor elevi care au ajuns departe. Asta este si ambitia noastra, elevii nostri sa ajunga departe! ”

Incepand cu toamna anului 2022, am lansat platforma academia-zecelainfo.com unde s-au vandut in total peste 1000 de cursuri de informatica in format pre-filmat si s-a contribuit la formarea academica a catorva mii de elevi. Ambitia noastra este sa continuam aceasta misiune si sa ajungem sa fim apreciati de toti elevii din Romania.

Prin ce se remarca departamentul de Informatica?

Cel mai cunoscut si mare departament din cadrul grupului Zece la Examene este intr-adevar departamentul de informatica si acest lucru este asa din cauza faptului ca are cea mai mare vechime in piata. Lucrurile pe care le-au apreciat cel mai mult elevii la noi sunt:

  • Profesionalismul si calitatea seriviciilor

  • Dezvoltarea constanta a solutiilor si a cursurilor

  • Diversitatea serviciilor pe care le oferim

  • Comunitatea de Discord unde se poate discuta despre informatica