Preloader
IconTelefon: +40 744 218 696
  • Urmareste-ne:
img

Departamentul de Matematica - Zece la Mate

Departamentul de Matematică, coordonat de Rareș, un fost olimpic național la matematică, reprezintă nucleul excelenței și inovației în educația matematică. Rareș aduce o perspectivă unică asupra învățării matematicii, combinând pasiunea pentru această disciplină cu o experiență de învățământ profundă și metode pedagogice inovatoare. Departamentul este dedicat nu doar studenților care aspiră la performanță olimpică, ci și celor care doresc să își aprofundeze cunoștințele și să aprecieze frumusețea matematicii în viața de zi cu zi.

În prezent, departamentul oferă cursuri care pregătesc elevii pentru examenul de bacalaureat la matematică, punând un accent deosebit pe gândirea critică, rezolvarea creativă de probleme și dezvoltarea unei înțelegeri profunde a conceptelor matematice fundamentale. Aceste cursuri sunt concepute să stimuleze interesul și curiozitatea elevilor, oferindu-le oportunitatea de a explora matematica dincolo de curicula școlara standard.

Planurile de viitor ale departamentului includ extinderea ofertei educaționale prin introducerea de noi cursuri axate in principal pe examenele de admitere la facultati cu profil matematic din tara si pe diverse domenii ale matematicii, precum algebră avansată, geometrie, teoria numerelor, și calcul. Acestea vor fi complementate de ateliere de lucru și seminarii interdisciplinare, unde elevii vor putea aplica conceptele matematice în contexte reale și inovatoare, de la programare la științe și inginerie.

Mai mult, departamentul aspiră să construiască o comunitate dinamică și susținătoare, unde studenții pot colabora, împărtăși idei și soluții la probleme complexe, și să se inspire reciproc în călătoria lor academică. Prin organizarea de concursuri interne, serate matematice și proiecte de cercetare, Rareș și echipa sa intenționează să cultive un mediu vibrant și stimulativ pentru pasionații de matematică.

Coordonat cu viziune și pasiune de Rareș, Departamentul de Matematică se angajează să cultive următoarea generație de matematicieni, ingineri, și oameni de știință, echipându-i cu abilitățile, cunoștințele și inspirația necesară pentru a naviga provocările complexe ale lumii contemporane. Prin angajamentul său față de inovație pedagogică și excelență academică, departamentul urmărește să fie un lider în educația matematică și să inspire o apreciere profundă pentru una dintre cele mai fundamentale și frumoase discipline academice.Cursurile de Matematica

Toata echipa sub atenta coordonare a lui Rares au reusit sa creeze aceste cursuri de TOP!