Preloader
IconTelefon: +40 744 218 696
 • Urmareste-ne:
img

Curs Pregatire Examen Bacalaureat Matematica

Descrierea Cursului

Cursul de Pregătire pentru Examenul de Bacalaureat la Matematică este destinat tuturor elevilor de liceu care își doresc să susțină Examenul de Bacalaureat la Matematică (M1, M2 și M3). Acest curs recapitulează în decurs de 12 ore toată materia pe care trebuie să o știți pentru Examen, iar în ultimele 4 ore rezolvăm împreună 4 subiecte de bac în așa fel încât să dobândiți cele mai bune practici de abordare ale subiectului.

Ce vei învăța în acest curs?

Cursul este conceput pentru elevii care își doresc să obțină o notă extrem de bună în examen și va trece printr-o recapitulare extrem de detaliată a tuturor capitolelor pe care trebuie să le stăpâniți pentru examen.

 • Recapitularea completă a materiei pentru examen (Clasele IX-XII)

 • Rezolvarea a 4 subiecte de examen pentru dobândirea bunelor practici de rezolvare

 • Acces la serverul nostru de Discord unde se pot adresa întrebări

 • Tips&Tricks pentru notă 10 la Matematică în Examenul de Bacalaureat

Cursul este extrem de bine structurat și reprezintă rezultatul experienței lui Rareș Cotoi, fost olimpic la Matematică și admis cu NOTA 10 în cadrul Facultății de Matematică și Informatică - UBB.

Structura Cursului

Descoperă structura detaliată a cursului nostru mai jos. Înainte de a achiziționa cursul, îți oferim acces gratuit la primul videoclip, pentru a-ți face o idee despre modul în care sunt prezentate lecțiile și conținutul acestora. După achiziție, vei avea acces complet la întregul set de materiale video. Pentru o experiență optimă, asigură-te că ești autentificat pe platformă. Îți urăm succes și un parcurs educativ plin de descoperiri!

Haide in comunitatea noastra de Discord! Daca ai cumparat deja acest curs, nu uita sa iti ceri acces-ul in channel-urile speciale facand un Ticket de Suport! Catre SERVERUL DE DISCORD!

Daca ai cumparat deja acest curs pe vechea noastra platforma, tot pe serverul de discord poti sa ceri acces la noul Curs si il vei primi GRATUIT!

img

Rares-Andrei Cotoi

Coordonator departament Zece la Mate

Rares este coordonatorul departamentului de Matematica din cadrul proiectului Zece la Examene. Pasiunea lui pentru matematica l-au ajutat sa adune un numar extrem de important de reusite in domeniul matematic pana acum. Cele mai importante ar fi ca a fost olimpic la matematica in liceu si admis cu nota 10 la Facultatea de Matematica si Informatica din cadrul UBB - Cluj.

Recenzii

5.00
1 Recenzii
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
Andras Jano 2024-04-04

W curs

Acest curs m-a ajutat foarte mult in pregătirea pentru bac la mate, m-a ajutat să înțeleg teoria atât de bine, încât rezolvarea subiectelor a devenit mult mai fun și mai puțin stresantă. Multe concepte mi se păreau complicate, până când am urmărit explicațiile lui Rareș. Îl recomand cu căldură tuturor celor care caută o pregătire eficientă.


Pretul Cursului:

400.00 Lei

Ce contine cursul:
 • img Nivel: Mediu
 • img Durata 15h:25min
 • img Lectii 7
 • img Video-uri 28
 • img Subiecte Rezolvate Da
 • img Absolventi 70
Plata sigura, online:
img
Distribuie cursul: