Preloader
IconTelefon: +40 744 218 696
 • Urmareste-ne:
img

Curs Pregatire Examen Bacalaureat Informatica

Despre Curs

Acest curs intensiv de pregătire pentru Examenul de Bacalaureat la Informatică este cheia succesului pentru elevii de liceu din seriile Mate-Info și Științele Naturii. Pe parcursul a 12 ore, vei parcurge o recapitulare completa a întregii materii necesare pentru examen, iar în ultimele 4 ore, vom lucra împreună pe 4 subiecte de bac, însușindu-ti cele mai eficiente metode și strategii de abordare.

Ce vei invăța?

Structurat pentru a susține succesul la examenul în limbajele de programare C/C++, acest curs oferă o revizuire detaliată și strategică a tuturor conceptelor esențiale, pregătindu-te nu doar să răspunzi corect, ci să excelezi.

 • O recapitulare completă a materiei de informatică din clasele IX-XI.

 • Tehnici și strategii prin rezolvarea practică a 4 subiecte de examen.

 • Suport continuu prin accesul la comunitatea noastră activă de Discord.

 • Sfaturi esențiale pentru a obține nota maximă la examenul de Bacalaureat la Informatică.

Ghidat de Paul Somesan, un nume de referință în predarea informaticii din România, acest curs distilează peste 4 ani de experiență didactică și pasiune pentru informatică. Cu peste 8.000 de studenți care au beneficiat deja de tutorialele sale, Paul a devenit un pilon al comunității Zece la Examene, iar acest curs reprezintă esența cunoașterii și dedicării sale.

Structura Cursului

Descoperă structura detaliată a cursului nostru mai jos. Înainte de a achiziționa cursul, îți oferim acces gratuit la primul videoclip, pentru a-ți face o idee despre modul în care sunt prezentate lecțiile și conținutul acestora. După achiziție, vei avea acces complet la întregul set de materiale video. Pentru o experiență optimă, asigură-te că ești autentificat pe platformă. Îți urăm succes și un parcurs educativ plin de descoperiri!

Haide in comunitatea noastra de Discord! Daca ai cumparat deja acest curs, nu uita sa iti ceri acces-ul in channel-urile speciale facand un Ticket de Suport! Catre SERVERUL DE DISCORD!

Daca ai cumparat deja acest curs pe vechea noastra platforma, tot pe serverul de discord poti sa ceri acces la noul Curs si il vei primi GRATUIT!

Paul-Ioan Somesan

Paul-Ioan Somesan

CEO și Coordonator Zece la Info

Paul, fondatorul și inima proiectului Zece la Examene, aduce o combinație rară de pasiune, expertiză și dedicare incontestabilă în domeniul informaticii. Cu o experiență de peste 4 ani în predare, orientată spre excelență și inovație, Paul a devenit un adevărat far călăuzitor pentru mii de elevi, inspirându-i să atingă noi culmi ale succesului academic.

Recenzii

5.00
2 Recenzii
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0
Ionut Ardelean 2024-04-06

Mi-a schimbat viata.

Profesoara de la clasa nu a reusit sa imi explice in 4 ani cat a reusit Paul sa-mi explice in aceste ore de curs. L-am pornit ca un elev care ura informatica si am ajuns sa o indragesc pana in punctul in care sa-mi doresc sa fac o facultate in domeniu. Merita fiecare leu acest curs. Recomand din toata inima!

Alex Horbaniuc 2024-07-03

Extraordinar

Am reusit intr-o saptamana sa pun la punct toata materia pentru bac si sa ma descurc sa fac subiecte de peste nota 8. Recomand cu incredere!


Pretul Cursului:

400.00 Lei

Ce contine cursul:
 • img Nivel: Mediu
 • img Durata 16h:20min
 • img Lectii 7
 • img Video-uri 9
 • img Subiecte Rezolvate Da
 • img Absolventi 450
Plata sigura, online:
img