Preloader
IconTelefon: +40 744 218 696
 • Urmareste-ne:
img

Curs Pregatire Examen Admitere UB si UPB - Informatica

Despre Curs

Acest curs este o alta creatie ingenioasa a lui Paul care se concentreaza pe pregatirea Examenelor de Admitere la cele 2 Universitati prestigioase din capitala: Universitatea Bucuresti si Universitatea Politehnica Bucuresti. Nivelul de dificultate ale examenelor de admitere este unul sporit si din acest motiv ne-am asigurat ca se ating, se explica si se exemplifica cele mai dificile si in acelasi timp importante capitole pentru examen.

Ce vei invăța?

Cursul incepe cu un Modul Teoretic de 23 de ore in care Paul preda in detaliu si pana la cea mai mica virgua fiecare capitol si lectie pe care trebuie sa le stiti pentru a obtine un rezultat de exceptie in Examenul de Admitere. Tot acest modul trebuie parcurs nu o data, ci ori de cate ori este necesar pana la incetelegerea fiecarui aspect predat. Cursul continua apoi cu un Modul Practic care contine peste 100 de grile rezolvate si explicate in asa fel incat sa dobanditi toate cunostintele necesare pentru a putea rezolva rapid si usor acest subiect. Acest modul contine inca 13 ore. Pentru ca stim ca cea mai mare ingrijorare a acestei admitere o reprezinta capitolele de Programare Dinamica, Backtracking si Combinatorica, va anuntam prealabil ca s-a pus un accent ridicat pe ele tocmai pentru a va oferi plusul de incredere de care aveti nevoie!

 • O recapitulare completă a materiei de informatică din clasele IX-XI necesara examenului.

 • Tehnici și strategii prin rezolvarea practică a 4 subiecte de examen.

 • Suport continuu prin accesul la comunitatea noastră activă de Discord.

 • Sfaturi esențiale pentru a obține nota maximă la examenul de Admitere la UB si UPB, Bucuresti.

Ghidat de Paul Somesan, un nume de referință în predarea informaticii din România, acest curs distilează peste 4 ani de experiență didactică și alti 8 de pasiune pentru informatică. Cu peste 8.000 de studenți care au beneficiat deja de tutorialele sale, Paul a devenit un pilon al comunității Zece la Examene, iar acest curs reprezintă esența cunoașterii și dedicării sale.

Structura Cursului

Descoperă structura detaliată a cursului nostru mai jos. Înainte de a achiziționa cursul, îți oferim acces gratuit la primul videoclip, pentru a-ți face o idee despre modul în care sunt prezentate lecțiile și conținutul acestora. După achiziție, vei avea acces complet la întregul set de materiale video. Pentru o experiență optimă, asigură-te că ești autentificat pe platformă. Îți urăm succes și un parcurs educativ plin de descoperiri!

Haide in comunitatea noastra de Discord! Daca ai cumparat deja acest curs, nu uita sa iti ceri acces-ul in channel-urile speciale facand un Ticket de Suport! Catre SERVERUL DE DISCORD!

Daca ai cumparat deja acest curs pe vechea noastra platforma, tot pe serverul de discord poti sa ceri acces la noul Curs si il vei primi GRATUIT!

Paul-Ioan Somesan

Paul-Ioan Somesan

CEO și Coordonator Zece la Info

Paul, fondatorul și inima proiectului Zece la Examene, aduce o combinație rară de pasiune, expertiză și dedicare incontestabilă în domeniul informaticii. Cu o experiență de peste 4 ani în predare, orientată spre excelență și inovație, Paul a devenit un adevărat far călăuzitor pentru mii de elevi, inspirându-i să atingă noi culmi ale succesului academic.

Recenzii

5.00
5 Recenzii
5
5
4
0
3
0
2
0
1
0
Catalin Popa 2024-04-04

Un curs perfect pentru admitere

Materia este foarte bine structurata si cu multe elemente in plus pentru posibilele exercitii mai aparte.

Rares Fira 2024-04-11

Cel mai bun curs pentru admiterea la UPB

Cursul este extrem de bine structurat, lucru care mi-a permis atat sa invat lucruri noi in urma acestuia, cat si sa aprofundez capitole deja recapitulate. Datorita cursului, ma simt mult mai pregatit pentru admitere.

Mihail Răduţă 2024-04-12

Un curs de cinci stele

Recomand cu căldură cursul de informatică! Materialele au fost bine structurate și ușor de înțeles. Experiența mea a fost excelentă și acum simt că am o bază solidă în informatică. 5 stele!

Matei Ardeleanu-Chirica 2024-04-14

Usor de inteles cu o structura foarte buna

Potrivit pentru elevii care isi doresc sa treaca cu succes peste examenele UB si UPB, cursul aprofundeaza materia invata in liceu, dezvoltand capitolele importante pentru admitere. Astfel am aflat cat de multe lucruri importante nu mi-au fost predate sau au fost ignorate de catre profesorul din clasa.

Philip Adam 2024-04-24

Foarte clar si explicit

Recomand acest curs, am acumulat o multime de informatii noi deja de la primele lectii pe care nu le-as fi intalnit niciodata la meditatii sau la clasa.


Pretul Cursului:

600.00 Lei

Ce contine cursul:
 • img Nivel: Avansat
 • img Durata 30h:35min
 • img Lectii 7
 • img Video-uri 53
 • img Subiecte Rezolvate Da
 • img Absolventi +200
Plata sigura, online:
img