Preloader
IconTelefon: +40 744 218 696
 • Urmareste-ne:
img

Curs Pregatire Examen Admitere UAIC si UT Iasi - Informatica

Despre Curs

Examenele de Admitere la Iași din Informatica pot părea o provocare – până acum! Suntem încântați să vă prezentăm cel mai recent curs al departamentului nostru de Informatică – Cursul de Pregătire pentru Examenele de Admitere la Iași. Acest curs cuprinzător este conceput să vă echipeze cu tot ceea ce aveți nevoie pentru a excela la examen și a vă asigura admiterea.

Ce vei învăța?

Cursul debutează cu un Modul Teoretic de 23 de ore, în care Paul explică detaliat fiecare capitol și lecție esențială pentru succesul în examen. Această parte teoretică necesită un studiu repetat, până la înțelegerea completă a materiei. Continuăm cu un modul practic de 9 ore, care include peste 75 de grile (3 subiecte de la UT) și 3 subiecte de la UAIC, toate rezolvate și explicate pentru a vă perfecționa tehnicile de rezolvare rapidă și eficientă.

 • Revizuire completă a materiei de informatică din clasele IX-XI, esențială pentru examen.

 • Tehnici avansate și strategii de abordare a 6 subiecte de examen.

 • Acces continuu la suport prin comunitatea noastră activă pe Discord.

 • Sfaturi cheie pentru a obține performanța maximă la examenele de la UT sau UAIC, Iași.

Sub îndrumarea lui Paul Somesan, recunoscut pentru expertiza și pasiunea sa pentru informatică, acest curs sintetizează ani de experiență didactică și dedicare. Peste 8.000 de studenți au beneficiat deja de tutorialele lui Paul, făcând din acest curs o resursă necesara pentru oricine dorește să exceleze în informatică.

Structura Cursului

Descoperă structura detaliată a cursului nostru mai jos. Înainte de a achiziționa cursul, îți oferim acces gratuit la primul videoclip, pentru a-ți face o idee despre modul în care sunt prezentate lecțiile și conținutul acestora. După achiziție, vei avea acces complet la întregul set de materiale video. Pentru o experiență optimă, asigură-te că ești autentificat pe platformă. Îți urăm succes și un parcurs educativ plin de descoperiri!

Haide in comunitatea noastra de Discord! Daca ai cumparat deja acest curs, nu uita sa iti ceri acces-ul in channel-urile speciale facand un Ticket de Suport! Catre SERVERUL DE DISCORD!

Daca ai cumparat deja acest curs pe vechea noastra platforma, tot pe serverul de discord poti sa ceri acces la noul Curs si il vei primi GRATUIT!

Paul-Ioan Somesan

Paul-Ioan Somesan

CEO și Coordonator Zece la Info

Paul, fondatorul și inima proiectului Zece la Examene, aduce o combinație rară de pasiune, expertiză și dedicare incontestabilă în domeniul informaticii. Cu o experiență de peste 4 ani în predare, orientată spre excelență și inovație, Paul a devenit un adevărat far călăuzitor pentru mii de elevi, inspirându-i să atingă noi culmi ale succesului academic.

Recenzii

5.00
1 Recenzii
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
Doru Sava 2024-06-19

Plăcut impresionat !

Curs extrem de reușit, foarte bine structurat, iar conținutul este impecabil.


Pretul Cursului:

600.00 Lei

Ce contine cursul:
 • img Nivel: Avansat
 • img Durata 31h:10min
 • img Lectii 7
 • img Video-uri 54
 • img Subiecte Rezolvate Da
 • img Absolventi
Plata sigura, online:
img