Preloader
IconTelefon: +40 744 218 696
 • Urmareste-ne:
img

Curs Pregatire Examen Admitere UBB - Informatica

Despre Curs

Acest curs este cel mai apreciat curs facut vreodata de Paul, un curs care a reusit sa ajute in ultimii 3 ani peste 500 de elevi sa se pregateasca pentru Examenul de Admitere la UBB din Informatica, elevii cursului fiind admisi cu o rata de succes peste 90%.

Ce vei invăța?

Cursul incepe cu un Modul Teoretic de 23 de ore in care Paul preda in detaliu si pana la cea mai mica virgua fiecare capitol si lectie pe care trebuie sa le stiti pentru a obtine un rezultat de exceptie in Examenul de Admitere. Tot acest modul trebuie parcurs nu o data, ci ori de cate ori este necesar pana la incetelegerea fiecarui aspect predat. Cursul continua apoi cu un modul practic care contine peste 150 de grile rezolvate si explicate in asa fel incat sa dobanditi toate cunostintele necesare pentru a putea rezolva rapid si usor acest subiect. Acest modul contine inca 13 ore.

 • O recapitulare completă a materiei de informatică din clasele IX-XI necesara examenului.

 • Tehnici și strategii prin rezolvarea practică a 3 subiecte de examen.

 • Suport continuu prin accesul la comunitatea noastră activă de Discord.

 • Sfaturi esențiale pentru a obține nota maximă la examenul de Admitere la FMI-UBB, Cluj.

Ghidat de Paul Somesan, un nume de referință în predarea informaticii din România, acest curs distilează peste 4 ani de experiență didactică și alti 8 de pasiune pentru informatică. Cu peste 8.000 de studenți care au beneficiat deja de tutorialele sale, Paul a devenit un pilon al comunității Zece la Examene, iar acest curs reprezintă esența cunoașterii și dedicării sale.

Structura Cursului

Descoperă structura detaliată a cursului nostru mai jos. Înainte de a achiziționa cursul, îți oferim acces gratuit la primul videoclip, pentru a-ți face o idee despre modul în care sunt prezentate lecțiile și conținutul acestora. După achiziție, vei avea acces complet la întregul set de materiale video. Pentru o experiență optimă, asigură-te că ești autentificat pe platformă. Îți urăm succes și un parcurs educativ plin de descoperiri!

Haide in comunitatea noastra de Discord! Daca ai cumparat deja acest curs, nu uita sa iti ceri acces-ul in channel-urile speciale facand un Ticket de Suport! Catre SERVERUL DE DISCORD!

Daca ai cumparat deja acest curs pe vechea noastra platforma, tot pe serverul de discord poti sa ceri acces la noul Curs si il vei primi GRATUIT!

Paul-Ioan Somesan

Paul-Ioan Somesan

CEO și Coordonator Zece la Info

Paul, fondatorul și inima proiectului Zece la Examene, aduce o combinație rară de pasiune, expertiză și dedicare incontestabilă în domeniul informaticii. Cu o experiență de peste 4 ani în predare, orientată spre excelență și inovație, Paul a devenit un adevărat far călăuzitor pentru mii de elevi, inspirându-i să atingă noi culmi ale succesului academic.

Recenzii

5.00
21 Recenzii
5
21
4
0
3
0
2
0
1
0
Alexandru-Dan Manta 2024-04-04

Foarte util

Plin de informatii utile si de interes pentru admiterea de la UBB, impreuna cu materiale de ajutor.

Larisa Lupoaie 2024-04-04

Merită cumpărat

Cuprinzând materia necesară admiterii de la UBB, conține peste 200 de grile care îți testează atât atenția la detalii cât și cunoștințele acumulate. (Iar serverul de discord are o comunitate activă oferind oportunitatea de a pune câte întrebări vrei)

David Tabrea 2024-04-04

Foarte eficient

Cu ajutorul acestui curs mi-am imbunatatit nivelul de informatica de la rezultate mediocre la clasa la note peste 9 in subiectele de admitere UBB in mod constant. Merita toti banii daca vrei sa ai un avantaj fata de concurenta.

Tudor Cucuteanu 2024-04-05

Cel mai informativ curs pentru admitere

Acest curs impreuna cu comunitatea activa m-au ajutat sa imi imbunatatesc modul de abordare al problemelor si cunostintele in informatica. Acopera toata materia necesara pentru admitere si ofera sfaturi pentru a putea rezolve chiar si cele mai grele exercitii.

Ionut Ardelean 2024-04-06

Un curs foarte bun!

Cu siguranță, acest curs este un adevărat ghid pentru pregătirea admiterii la UBB. Este plin de informații esențiale și utile, care te vor ajuta să te pregătești în mod eficient pentru examen. Cuprinzând materialul necesar pentru admiterea la UBB, acest curs este un instrument valoros pentru cei care doresc să obțină rezultate remarcabile.

Stoicescu Alexia 2024-04-08

Un curs excelent!

Totul este foarte bine explicat, ai foarte multe grile de pe care poți exersa și o comunitate cu adevărat activă. Cursul acesta m-a ajutat foarte mult să mă îmbunătățesc și îl recoman tuturor care doresc să dea admiterea la UBB, își merită toți banii!

Musama Dana 2024-04-09

Foarte bun cursul

Paul explica foarte bine si clar, algoritmii si grilele lucrate sunt fix ce se pot da in cadrul examenului ofical, iar grupul de discord este un mare avantaj. Evident, munca individuala isi va spune cuvantul, insa acest curs este foarte potrivit daca nu stii cum sa incepi acest drum, al pregatirii pentru admitere, ori sa te asiguri ca nu ai lacune in cunostintele curente Recomand si simularile de pe Zece la examene, sunt foarte smart facute si inveti multe din ele. Singura chestie e ca sunt foarte grele comparativ cu subiecte de Cluj, pentru ca sunt multe probleme de idee, fix ce ne trebuie, though.

Elena Farcaşiu 2024-04-12

Recomand!

Cursul este o alegere excelentă pentru cei care doresc să obțină o notă cât mai mare în examenul de admitere. Este structurat într-un mod eficient, cuprinde toată materia de care ai nevoie, iar Paul oferă explicații clare, asigurând înțelegerea profundă a tututor conceptelor. Recomand cu încredere cursul pentru maximizarea șanselor de a intra la UBB.

Carla Draghiciu 2024-05-25

Cel mai bun curs!

Acest curs m-a ajutat extrem de mult sa imi imbunatatesc cunostintele in informatica si recomand tuturor persoanelor care vor sa dea admiterea din informatica la UBB. Cursul contine toata materia care intra la examen, explicata intr-un mod usor de inteles. Simularile sunt de asemenea foarte utile, continand grile originale si dificile. Achizitionand cursul in februarie, in doar 2 luni am reusit sa obtin o nota peste 9 la concursul UBB. Cursul si simularile isi merita toti banii! Recomand!

Bogdan Buruian Ilieș 2024-06-27

Un curs de nota 10!

Daca doresti sa fi pregatit pentru admiterea de la UBB si nu numai, in acest curs gasesti toate informatiile necesare in a putea invața intr-un mod simplu si practic. Regasesti tot ce se poate da la admitere, unele coduri care sunt mai buclucașe, iar modul in care Paul iti explica temele necesare este net superior videoclip-urilor sau site-urilor care explica succint modul de functionare al codurilor. Recomand cu incredere acest curs!

Catalin Danis 2024-07-02

Merită cumpărat

Având în vedere că materia este mult mai stufoasă decât cea pentru bacalaureat, acest curs este foarte util in procesul de pregătire pentru examenul de admitere. Cu toate acestea, trebuie înțeles că după ce parcurgi cursul nu o să știi de 10 la examen. Parcursul cursului este cea mai ușoară parte, și de aici intervine munca proprie care face diferența. Totuși, fara un curs ca acesta este foarte greu să înveți totul singur, așa că îl recomand cu încredere.

Violeta-Mihaela Ungureanu 2024-07-02

Un curs excepțional!!

Dacă te pregătești pentru admiterea la UBB sau vrei doar să aprofundez cunoștințele de la școală, cursul acesta este metoda perfectă de a face aceste lucruri. Cursul este foarte bine structurat, iar Paul explică materia pe înțelesul tuturor. Cu ajutorul materialelor din curs și a simulărilor de pe platformă am reușit să iau 10 în concursul Mate Info UBB. Recomand cu toată încrederea cursul acesta și orice alt curs de pe platformă. Oameni aceștia sunt dedicați și niște profesori extraordinari. Toți sunt de nota 10!!

Raluca Popovici 2024-07-02

Super curs!

Este un curs foarte bun si merita cumparat! Contine toata materia frumos explicata si grile rezolvate pe intelesul tuturor. Totodata, simularile au fost la fel de eficiente pentru mine. Paul se dedica foarte tare si puteti avea incredere! Pe mine m-a ajutat mult sa iau nota 9.5 la concurs.

Alexandru Peter 2024-07-02

Exceptional pentru pregatire!

Daca te situezi la un nivel mai slab, dar doresti sa fii admis la UBB, aceasta este cea mai inteleapta alegere pentru tine. Materia pentru examen este explicata la un nivel prin care oricine poate intelege chiar si algoritmii mai performanti. Toti cei care au construit aceste cursuri de pe platforma sau dedicat si suntem recunoscatori.

Alexandru Paval 2024-07-02

Cursul acesta este o necesitate!

Am luat o nota destul de mediocra la concursul de la UBB din primavara, insa dupa ce am cumparat cursul si am trecut prin toate cele 30 de ore pline de informatii folositoare explicate pe intelesul tuturor, am reusit sa-mi cresc nivelul extraordinar de mult intr-un timp foarte scurt si sa rezolv probleme pe care nu am crezut vreodata ca le voi rezolva si intelege. Recomand cu toata caldura acest curs exceptional!

Razvan Filote 2024-07-02

Cel mai bun curs pentru admitere

Conține toate informațiile necesare pentru a lua o nota buna in examen.

Bogdan Chis 2024-07-02

Cel mai bun curs pentru pregătirea la informatică

Cu toți știm că învățământul preuniversitar din țara noastră dispune de mari lacune în ceea ce privește pregătirea profesorilor și, din păcate, pot zice că doar norocul poate asigura un cadru didactic competent care să imprime elevilor dorința de a învăța... Ei bine, nu m-am pot numi norocos la materia informatică. Dar lucrurile acestea s-au schimbat când am descoperit ZecelaExamene. Cu ajutorul acestui curs am reușit să iau o notă foarte bună în Examenul de Admitere al FMI din cadrul UBB și cu siguranță pot afirma că acesta a fost factorul decisiv. Ulterior, cursul a fost actualizat și acum cuprinde capitole complet noi cu ajutorul cărora admiterea poate fi considerată un subiect de nivel mediu... Astfel, aceste materiale reprezintă fără doar și poate unica mea recomandare pentru toți cei care se pregătesc pentru admiterea din informatică cuprinzând peste 30 de ore cu noțiuni explicate clar, concis și foarte bine argumentat de către un (sper eu) viitor profesor universitar.

Patricia Tatar 2024-07-02

Un curs foarte bun

Este un curs complex atât pentru începători cât și pentru avansați, care mi-a completat cunoștințele de la clasă. Cuprinde toată materia necesară admiterii. Teoria este explicată în detaliu, iar grilele te ajută să te pregătești pentru examen. Recomand cu încredere!

Andreea Pui 2024-07-02

Un curs foarte util și bine structurat!

Este un curs foarte complex și util atât în pregătirea pentru admitere, cât și pentru a-ți consolida cunoștințele dobândite pe parcursul anilor de liceu. Nota 10!<3

Alex Băncilă 2024-07-02

Extrem de util!

Cu siguranta merita cumpara daca iti doresti o nota buna in admitere si nu doar pentru UBB, pentru toate universitatile din intreaga tara, doarece contine intreaga materie care ar fi trebuit predata la liceu, dar de care, din anumite motive, multi ducem lipsa. Pe scurt, "Zece la Examene" isi merita pe deplin numele, aducand un numar tot mai mare de elevi cu un pas mai aproape de a isi indeplini visul de la finaul celor patru ani de liceu.

Lupu Petrisor 2024-07-03

Cea mai eficienta cale pentru pregatirea la informatica

Cursul a acoperit în detaliu toate temele esențiale pentru examenul de admitere.Materialele de curs au fost bine structurate și actualizate, oferind atât teorie, cât și numeroase exerciții practice.De asemenea,suportul este valabil 24/7,un lucru foarte pretios pentru elevii ce intampina probleme in intelegerea conceptelor,acestia pot obtine un raspuns imediat atat din partea lui Paul,cat si din partea celorlalti membrii ai numeroasei comunitati zecelaexamene.Recomand cu incredere acest curs celor ce doresc sa isi consolideze cunostintele in vederea sustinerii viitoarelor examene (admitere la facultate/bacalaureat).


Pretul Cursului:

750.00 Lei

Ce contine cursul:
 • img Nivel: Avansat
 • img Durata 36h:23min
 • img Lectii 7
 • img Video-uri 54
 • img Subiecte Rezolvate Da
 • img Absolventi +500
Plata sigura, online:
img